Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33891
Title: Технологія молока та молочних продуктів з елементам НАССР
Authors: Головко, Микола Павлович
Власенко, Ірина Георгієвна
Головко, Тетяна Миколаївна
Семко, Тетяна Василівна
Issue Date: 2021
Publisher: Х.: Світ Книг
Citation: Головко М. П., Власенко І. Г., Головко Т. М., Семко Т. В. Технологія молока та молочних продуктів з елементам НАССР: навч. посіб.. Х.: Світ Книг, 2021. 304 с.
Abstract: Розглянуто вимоги до молочної сировини, механічна, теплова та санітарна обробка обладнання і тари, представлено матеріальний баланс і нормалізація у виробництві молочних продуктів, напрями розвитку виробництва і застосування різних видів пакувальних матеріалів. Викладено традиційні технології виробництва молочних продуктів. Наведено словник термінів та визначень понять, що використовуються у молочній промисловості, та апаратурно-технічні схеми виробництва молочних продуктів. Призначено для використання у навчальному процесі підготовки інженерів-технологів за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія», а також може бути корисно для аспірантів, викладачів закладів вищої освіти та спеціалістів молочної промисловості.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33891
ISBN: 978-966-2678-71-0
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_Tekhnolohiya moloka_NASSR_21.pdf4.84 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.