Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33860
Назва: Ефективність функціонування підприємств овочівництва в умовах сталого розвитку
Автори: Левкіна, Р. В.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Левкіна Р. В. Ефективність функціонування підприємств овочівництва в умовах сталого розвитку. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 150 «Економічні науки». 2014. С. 197-203
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 150
Короткий огляд (реферат): В умовах насиченого ринку все більше уваги приділяють соціальним та екологічним показникам, що дозволяють оцінити вплив на соціальні показники та природне середовище у економіці та окремі верстви населення, галузі та виробництва. Метою статті є дослідження поняття "ефективність" та формалізація методологічного підходу до визначення ефективності функціонування підприємств овочівництва в умовах сталого розвитку
In terms market increasingly focused on social and environmental indicators to assess the impact on social indicators and the environment in the economy and some specific segments of the population , industry and manufacturing. The aim of the paper is to investigate the concept of " efficiency" and formalization of the methodological approach to the determination of the enterprises vegetable in terms of sustainable development
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33860
Розташовується у зібраннях:Вип. 150: Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VISNUK_№150_2014_28.pdf239.95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.