Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33860
Название: | Ефективність функціонування підприємств овочівництва в умовах сталого розвитку |
Авторы: | Левкіна, Р. В. |
Дата публикации: | 2014 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Левкіна Р. В. Ефективність функціонування підприємств овочівництва в умовах сталого розвитку. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 150 «Економічні науки». 2014. С. 197-203 |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 150 |
Краткий осмотр (реферат): | В умовах насиченого ринку все більше уваги приділяють соціальним та екологічним показникам, що дозволяють оцінити вплив на соціальні показники та природне середовище у економіці та окремі верстви населення, галузі та виробництва. Метою статті є дослідження поняття "ефективність" та формалізація методологічного підходу до визначення ефективності функціонування підприємств овочівництва в умовах сталого розвитку In terms market increasingly focused on social and environmental indicators to assess the impact on social indicators and the environment in the economy and some specific segments of the population , industry and manufacturing. The aim of the paper is to investigate the concept of " efficiency" and formalization of the methodological approach to the determination of the enterprises vegetable in terms of sustainable development |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33860 |
Располагается в коллекциях: | Вип. 150: Економічні науки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
VISNUK_№150_2014_28.pdf | 239.95 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.