Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33860
Title: Ефективність функціонування підприємств овочівництва в умовах сталого розвитку
Authors: Левкіна, Р. В.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Левкіна Р. В. Ефективність функціонування підприємств овочівництва в умовах сталого розвитку. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 150 «Економічні науки». 2014. С. 197-203
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 150
Abstract: В умовах насиченого ринку все більше уваги приділяють соціальним та екологічним показникам, що дозволяють оцінити вплив на соціальні показники та природне середовище у економіці та окремі верстви населення, галузі та виробництва. Метою статті є дослідження поняття "ефективність" та формалізація методологічного підходу до визначення ефективності функціонування підприємств овочівництва в умовах сталого розвитку
In terms market increasingly focused on social and environmental indicators to assess the impact on social indicators and the environment in the economy and some specific segments of the population , industry and manufacturing. The aim of the paper is to investigate the concept of " efficiency" and formalization of the methodological approach to the determination of the enterprises vegetable in terms of sustainable development
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33860
Appears in Collections:Вип. 150: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№150_2014_28.pdf239.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.