Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33828
Назва: Політологія
Автори: Міносян, Андрій Сергійович
Варипаєв, Олексій Михайлович
Бондар, Наталя Олександрівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків : [б. в.]
Бібліографічний опис: Політологія: методичні вказівки до проведення семінарських занять з дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»; Державний біотехнологічний університет; авт.-уклад. А. С. Міносян, О. М. Варипаєв , Н.О. Бондар. Харків : [б. в.], 2023. 43 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки до проведення семінарських занять з дисципліни «Політологія» розроблено відповідно до навчальної програми курсу. Видання включає теми семінарських занять та перелік основних питань до кожного заняття, рекомендовану літературу, перелік питань для поглибленого вивчення теми семінарського заняття, опис форм контролю та засобів діагностики успішності навчання. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33828
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_politolohiya_Seminar_2023.pdf471.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.