Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33807
Назва: Дослідження адсорбційних властивостей сушених овочевих наборів для січених кулінарних виробів
Автори: Пазинін, О. В.
Науковий керівник : Ляшенко, Б. В.
Загорулько, А. М.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Пазинін О. В. Дослідження адсорбційних властивостей сушених овочевих наборів для січених кулінарних виробів. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. Б. В. Ляшенко, А. М. Загорулько. Харків: ДБТУ, 2023. С. 57-58
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33807
Розташовується у зібраннях:Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zbirnyk_SIAKHV_2023-57-58.pdf241.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.