Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33792
Title: Напрямки удосконалення виробництва макаронних виробів
Authors: Василенко, М. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Маяк, О. А.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Василенко М. О. Напрямки удосконалення виробництва макаронних виробів. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. О. А. Маяк. Харків: ДБТУ, 2023. С. 24-25
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33792
Appears in Collections:Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zbirnyk_SIAKHV_2023-24-25.pdf242.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.