Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33792
Назва: | Напрямки удосконалення виробництва макаронних виробів |
Автори: | Василенко, М. О. |
Науковий керівник : | Маяк, О. А. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Василенко М. О. Напрямки удосконалення виробництва макаронних виробів. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. О. А. Маяк. Харків: ДБТУ, 2023. С. 24-25 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33792 |
Розташовується у зібраннях: | Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zbirnyk_SIAKHV_2023-24-25.pdf | 242.55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.