Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33792
Назва: Напрямки удосконалення виробництва макаронних виробів
Автори: Василенко, М. О.
Науковий керівник : Маяк, О. А.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Василенко М. О. Напрямки удосконалення виробництва макаронних виробів. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. О. А. Маяк. Харків: ДБТУ, 2023. С. 24-25
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33792
Розташовується у зібраннях:Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zbirnyk_SIAKHV_2023-24-25.pdf242.55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.