Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33728
Title: | Удосконалення товарознавчих властивостей замороженої рибної сировини |
Authors: | Одарченко, Д. М. Погожих, М. І. Даниленко, Л. В. Мовчан, А. О. |
Issue Date: | 19-May-2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Одарченко Д. М., Погожих М. І., Даниленко Л. В., Мовчан А.О. Удосконалення товарознавчих властивостей замороженої рибної сировини. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 93-94 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33728 |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-93-94.pdf | 304.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.