Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33713
Title: Проблеми створення сукупностей добових раціонів харчування з високим вмістом збалансованого кальцію
Authors: Крутовий, Ж. А.
Півненко, А. О.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Крутовий Ж. А., Півненко А. О. Проблеми створення сукупностей добових раціонів харчування з високим вмістом збалансованого кальцію. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 79-80
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33713
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-79-80.pdf307.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.