Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33710
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлик, В. І.-
dc.contributor.authorСподар, К. В.-
dc.contributor.authorКупрікова, К. С.-
dc.date.accessioned2023-06-03T11:27:49Z-
dc.date.available2023-06-03T11:27:49Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationМихайлик В. І., Сподар К. В., Купрікова К. С. Концепції управління безпечністю та якістю м'ясної продукції. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 328-329uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33710-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУправління якістю та екологічна безпека;Секція 7-
dc.titleКонцепції управління безпечністю та якістю м'ясної продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-328-329.pdf245.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.