Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33705
Название: | Перспективи впровадження систем управління якістю на підприємствах цукрової промисловості |
Авторы: | Одарченко, М. С. Соколова, Є. Б. Абабова, А. Г. |
Дата публикации: | 22-мая-2014 |
Издательство: | Харків : ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Одарченко М. С., Соколова Є. Б., Абабова А. Г. Перспективи впровадження систем управління якістю на підприємствах цукрової промисловості. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 318-319 |
Серия/номер: | Управління якістю та екологічна безпека;Секція 7 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33705 |
Располагается в коллекциях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-318-319.pdf | 198.7 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.