Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33702
Title: Розробка системи оцінювання якості для управління технологією консервування холодом
Authors: Одарченко, А. М.
Бабіч, А. О.
Запорожець, Н. Г.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Одарченко А. М., Бабіч А. О., Запорожець Н. Г. Розробка системи оцінювання якості для управління технологією консервування холодом. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 312-313
Series/Report no.: Управління якістю та екологічна безпека;Секція 7
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33702
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-312-313.pdf185.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.