Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33702
Название: Розробка системи оцінювання якості для управління технологією консервування холодом
Авторы: Одарченко, А. М.
Бабіч, А. О.
Запорожець, Н. Г.
Дата публикации: 22-мая-2014
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Одарченко А. М., Бабіч А. О., Запорожець Н. Г. Розробка системи оцінювання якості для управління технологією консервування холодом. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 312-313
Серия/номер: Управління якістю та екологічна безпека;Секція 7
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33702
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_1-312-313.pdf185.99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.