Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33698
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКарбівнича, Т. В.-
dc.date.accessioned2023-06-03T10:05:10Z-
dc.date.available2023-06-03T10:05:10Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationКарбівнича Т. В. Формування якості напівфабрикатів із овочевої сировини під час виробництва. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 304-305uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33698-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУправління якістю та екологічна безпека;Секція 7-
dc.titleФормування якості напівфабрикатів із овочевої сировини під час виробництваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-304-305.pdf185.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.