Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33694
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, М. О.-
dc.contributor.authorМурликіна, Н. В.-
dc.contributor.authorБударіна, А. І.-
dc.date.accessioned2023-06-03T09:55:05Z-
dc.date.available2023-06-03T09:55:05Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationЯнчева М. О., Мурликіна Н. В., Бударіна А. І. Вивчення впливу емульгаторів на емульгуючі властивості замороженої м’ясної сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 295-297uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33694-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesХімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6-
dc.titleВивчення впливу емульгаторів на емульгуючі властивості замороженої м’ясної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-295-297.pdf248.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.