Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33689
Название: Розрахунок режимів розморожування харчових продуктів
Авторы: Погожих, М. І.
Павлюк, І. М.
Дата публикации: 22-мая-2014
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Погожих М. І., Павлюк І. М. Розрахунок режимів розморожування харчових продуктів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 283-284
Серия/номер: Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33689
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_1-283-284.pdf214 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.