Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3360
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorМазняк, З. О.-
dc.contributor.authorГафуров, О. В.-
dc.date.accessioned2022-07-17T05:44:20Z-
dc.date.available2022-07-17T05:44:20Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гафуров О. В. Дослідження робочих параметрів напівпроникних ультрафільтраційних мембран. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 58-64.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3360-
dc.description.abstractНаведено результати досліджень впливу основних параметрів процесу ультрафільтрації за дистильованою водою на продуктивність напівпроникних мембран. Надано порівняльний аналіз параметрів процесу ультрафільтрації та визначено робочі характеристики ультрафільтраційних мембран.uk_UA
dc.description.abstractShows the results of researches of influence of the basic parameters of the process of ultrafiltration in distilled water on the performance of semi-permeable membranes. Presented comparative analysis of parameters of the ultrafiltration process and defined the operating characteristics of ultrafiltration membranes.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмембрани-
dc.subjectультрафільтраційні мембрани-
dc.titleДослідження робочих параметрів напівпроникних ультрафільтраційних мембранuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (18)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_2_11.pdf293.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.