Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33601
Назва: Підвищення ефективності доставки ковбасних виробів з урахуванням міської транспортної мережі
Інші назви: Improving the efficiency of delivery of sausage products taking into account the city transport network
Автори: Бабич, І. А.
Попович, Р. Р.
Сергєєв, В. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Бабич І. А., Попович Р. Р., Сергєєв В. В. Підвищення ефективності доставки ковбасних виробів з урахуванням міської транспортної мережі: матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Напрями розвитку технологічних систем і логістики в АПВ», м. Харків, 20 квітня 2023 р.; Харків, ДБТУ 2023. С. 45-46.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33601
Розташовується у зібраннях:Матеріали IV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Напрями розвитку технологічних систем і логістики в АПВ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NRTS_APV_2023_23.pdf172.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.