Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33382
Title: Використання програми Vere-System для ведення автоматичного обліку в закладах ресторанного господарства
Authors: Грабовець, В. П.
metadata.dc.contributor.advisor: Сибірякова, І. Г.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Грабовець В. П. Використання програми Vere-System для ведення автоматичного обліку в закладах ресторанного господарства. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Сибірякова І. Г. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 14.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33382
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_14.pdf133.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.