Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33348
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПогожих, М. І.-
dc.contributor.advisorЧеканов, М. А.-
dc.contributor.authorГаліцин, Д. К.-
dc.contributor.authorГаліцин, О. К.-
dc.date.accessioned2023-05-30T05:32:24Z-
dc.date.available2023-05-30T05:32:24Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationГаліцин Д. К., Галіцин О. К. Визначення параметрів ультразвукової коливальної системи. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Погожих М. І., Чеканов М. А. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 406.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33348-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВизначення параметрів ультразвукової коливальної системиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_406.pdf155.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.