Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33275
Title: Удосконалення ділянки лінії „шокового заморожування” овочів та фруктів
Authors: Семенюк, Д. П.
Куценко, В. А.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Семенюк Д.П., Куценко В.А. Удосконалення ділянки лінії „шокового заморожування” овочів та фруктів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 60-61
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33275
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-60-61.pdf220.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.