Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33268
Title: | Аналіз залежності розподілу розмірів часточок жирової фази в емульсії від частоти та тривалості ультразвукової обробки |
Authors: | Постнов, Г. М. Червоний, В .М. |
Issue Date: | Apr-2011 |
Citation: | Г.М. Постнов, В.М. Червоний, Аналіз залежності розподілу розмірів часточок жирової фази в емульсії від частоти та тривалості ультразвукової обробки. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 54 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33268 |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-54.pdf | 233.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.