Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33268
Title: Аналіз залежності розподілу розмірів часточок жирової фази в емульсії від частоти та тривалості ультразвукової обробки
Authors: Постнов, Г. М.
Червоний, В .М.
Issue Date: Apr-2011
Citation: Г.М. Постнов, В.М. Червоний, Аналіз залежності розподілу розмірів часточок жирової фази в емульсії від частоти та тривалості ультразвукової обробки. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 54
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33268
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-54.pdf233.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.