Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33268
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПостнов, Г. М.-
dc.contributor.authorЧервоний, В .М.-
dc.date.accessioned2023-05-28T21:55:01Z-
dc.date.available2023-05-28T21:55:01Z-
dc.date.issued2011-04-
dc.identifier.citationГ.М. Постнов, В.М. Червоний, Аналіз залежності розподілу розмірів часточок жирової фази в емульсії від частоти та тривалості ультразвукової обробки. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 54uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33268-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.titleАналіз залежності розподілу розмірів часточок жирової фази в емульсії від частоти та тривалості ультразвукової обробкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-54.pdf233.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.