Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33244
Назва: Використання комп’ютерних технологій під час складання раціонів студентами
Автори: Дуденко, Н. В.
Павлоцька, Л. Ф.
Горбань, В. Г.
Серік, М. Л.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Дуденко Н. В., Павлоцька Л. Ф., Горбань В. Г., Серік М. Л. Використання комп’ютерних технологій під час складання раціонів студентами. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези доп. Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 вересня 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 207-208.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33244
Розташовується у зібраннях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_27.09.13-207-208.pdf112.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.