Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33082
Title: Особливості накопичення олії та білка в сої, вирощеній у Полтавській області
Authors: Юдічева, О. П.
Рачинська, З. П.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Юдічева О.П., Рачинська З.П. Особливості накопичення олії та білка в сої, вирощеній у Полтавській області. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 33-34
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33082
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-33-34.pdf307.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.