Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32977
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПоперечний, А. М.-
dc.contributor.authorЖданов, І. В.-
dc.contributor.authorМиронова, Н. О.-
dc.date.accessioned2023-05-24T13:28:39Z-
dc.date.available2023-05-24T13:28:39Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationПоперечний А. М., Жданов І. В., Миронова Н. О. Передумови аналітичних досліджень сушіння плодових кісточок. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 255-257uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32977-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУдосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5-
dc.titleПередумови аналітичних досліджень сушіння плодових кісточокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-255-257.pdf218.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.