Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32970
Title: | Обґрунтування і дослідження ефективного способу виробництва високоякісних концентратів |
Authors: | Маяк, В. І. Ляшенко, Б. В. Сардаров, А. М. |
Issue Date: | 22-May-2014 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Маяк В. І., Ляшенко Б. В., Сардаров А. М. Обґрунтування і дослідження ефективного способу виробництва високоякісних концентратів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 244-245 |
Series/Report no.: | Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32970 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-244-245.pdf | 211.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.