Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32911
Title: Напрями розробки апаратурного оформлення процесів очищення баштанних культур
Authors: Горєлков, Д. В.
Дмитревський, Д. В.
Шевченко, І. В.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В., Шевченко І. В. Напрями розробки апаратурного оформлення процесів очищення баштанних культур. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 222-223
Series/Report no.: Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32911
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-222-223.pdf191.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.