Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32879
Title: Дослідження впливу ультразвукової обробки на зусилля відриву луски від тушки риби
Authors: Зубрєв, А. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Постнов, Г. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Зубрєв А. С. Дослідження впливу ультразвукової обробки на зусилля відриву луски від тушки риби. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Постнов Г. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 337.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32879
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_337.pdf163.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.