Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32841
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЛитвин, Я. С.-
dc.contributor.authorБіжик, І. Е.-
dc.date.accessioned2023-05-24T06:52:01Z-
dc.date.available2023-05-24T06:52:01Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБіжик І. Е. Сучасні тенденції в технології копчення рибних товарів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Литвин Я. С. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 316.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32841-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСучасні тенденції в технології копчення рибних товарівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_316.pdf120.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.