Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32799
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСоколова, Є. Б.-
dc.contributor.authorАндрущенко, В. С.-
dc.date.accessioned2023-05-23T14:29:51Z-
dc.date.available2023-05-23T14:29:51Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationАндрущенко В. С. Система управління якістю під час виробництва мармеладних виробів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Соколова Є. Б. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 291.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32799-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСистема управління якістю під час виробництва мармеладних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_291.pdf125.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.