Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32794
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГоловко, М. П.-
dc.contributor.advisorПолупан, В. В.-
dc.contributor.authorЯновська, М. М.-
dc.date.accessioned2023-05-23T14:16:16Z-
dc.date.available2023-05-23T14:16:16Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЯновська М. М. Вологоутримуючі властивості м’ясного фаршу з добавкою білково-мінеральною. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Головко М. П., Полупан В. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 288.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32794-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВологоутримуючі властивості м’ясного фаршу з добавкою білково-мінеральноюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_288.pdf139.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.