Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32712
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПогарська, В. В.-
dc.contributor.advisorКострова, К. В.-
dc.contributor.authorГорбунов, Е. В.-
dc.date.accessioned2023-05-22T16:20:44Z-
dc.date.available2023-05-22T16:20:44Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГорбунов Е. В. Вивчення ІЧ-спектрів дрібнодисперсних заморожених добавок з імбиру. . Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Погарська В. В., Кострова К. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.133.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32712-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВивчення ІЧ-спектрів дрібнодисперсних заморожених добавок з імбируuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_133-133.pdf173.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.