Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32702
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПенкіна, Н. М.-
dc.contributor.advisorКолесник, В. В.-
dc.contributor.authorПетрінко, М. І.-
dc.date.accessioned2023-05-22T15:27:50Z-
dc.date.available2023-05-22T15:27:50Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПетрінко М. І. Сучасні махрові рушники, товарознавча оцінка їх якості. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Пенкіна Н. М., Колесник В. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 276.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32702-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСучасні махрові рушники, товарознавча оцінка їх якостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_276.pdf139.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.