Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32701
Title: Дослідження процесу кольороформування варених ковбас
Authors: Пастушенко, Л. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Колесник, Т. Л.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Пастушенко Л. І. Дослідження процесу кольороформування варених ковбас. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Колесник Т. Л. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 275.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32701
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_275.pdf168.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.