Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32659
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorГорбань, В. Г.-
dc.contributor.advisorАнтоненко, С. П.-
dc.contributor.authorСтаростенко, Є. О.-
dc.date.accessioned2023-05-21T18:43:47Z-
dc.date.available2023-05-21T18:43:47Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСтаростенко Є. О. Екстрагування водоростевих каротиноїдів харчовими жирами. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. ГорбаньВ. Г., Антоненко С. П. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.127.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32659-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХДУХТuk_UA
dc.titleЕкстрагування водоростевих каротиноїдів харчовими жирамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_127-127.pdf162.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.