Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32655
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПавлоцька, Л. Ф.-
dc.contributor.advisorЦихановська, І. В.-
dc.contributor.authorНекрасова, О. В.-
dc.contributor.authorВареніч, М. О.-
dc.date.accessioned2023-05-21T17:11:39Z-
dc.date.available2023-05-21T17:11:39Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСпектрофотометричне дослідження стійкості ліпідо-магнетитової суспензії з додаванням мікроводорості Дуналіелла Саліна. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Павлоцька Л. Ф., Цихановська І. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.123.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32655-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХДУХТuk_UA
dc.titleСпектрофотометричне дослідження стійкості ліпідо-магнетитової суспензії з додаванням мікроводорості Дуналіелла Салінаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_123-123.pdf161.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.