Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32625
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЯковенко, А. І.-
dc.contributor.advisorБорта, А. В.-
dc.contributor.authorВерницька, О. Б.-
dc.date.accessioned2023-05-19T12:43:43Z-
dc.date.available2023-05-19T12:43:43Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationВерницька О. Б. Удосконалення методів оцінки якості зерна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Яковенко А. І., Борта А. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 244.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32625-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУдосконалення методів оцінки якості зернаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_244.pdf167.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.