Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32613
Title: Колориметричне визначення кольору харчових систем
Authors: Федоренко, О. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Петруша, О. О.
Нєміріч, О. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Федоренко О. В. Колориметричне визначення кольору харчових систем. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Петруша О. О., Нєміріч О. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 232.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32613
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_232.pdf137.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.