Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32551
Title: | Аналіз зміни активної кислотності риби під час копчення |
Authors: | Тараненко, М. К. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Марченко, О. Д. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Тараненко М. К. Аналіз зміни активної кислотності риби під час копчення. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Марченко О. Д. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 231. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32551 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_231.pdf | 138.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.