Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32519
Title: Застосування профільно-дескрипторного методу сенсорного аналізу для розроблення рецептур нових овочевих соусів
Authors: Любцова, Ю. Л.
metadata.dc.contributor.advisor: Науменко, К. А.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Любцова Ю. Л. Застосування профільно-дескрипторного методу сенсорного аналізу для розроблення рецептур нових овочевих соусів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Науменко К. А. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 213.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32519
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_213.pdf138.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.