Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32519
Title: | Застосування профільно-дескрипторного методу сенсорного аналізу для розроблення рецептур нових овочевих соусів |
Authors: | Любцова, Ю. Л. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Науменко, К. А. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Любцова Ю. Л. Застосування профільно-дескрипторного методу сенсорного аналізу для розроблення рецептур нових овочевих соусів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Науменко К. А. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 213. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32519 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_213.pdf | 138.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.