Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32488
Title: Вплив природних антиоксидантів на якість та зберігання борошняних кондитерських виробів
Authors: Пахомова, І. В.
Ткаченко, А. С.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Пахомова І. В., Ткаченко А. С. Вплив природних антиоксидантів на якість та зберігання борошняних кондитерських виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 212-213
Series/Report no.: Інновації в науковому і практичному товарознавстві;Секція 4
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32488
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-212-213.pdf203.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.