Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32443
Title: Технологія молочних функціональних напоїв на основі сироватки молочної
Authors: Юрченко, М. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Абрамова, Т. С.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Юрченко М. С. Технологія молочних функціональних напоїв на основі сироватки молочної. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Абрамова Т. С. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 189-190.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32443
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_189-190.pdf235.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.