Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32438
Title: Вивчення впливу заморожування на активацію трансформації пектинових речовин ягід обліпихи із зв’язаного стану у вільний та водорозчинну форму
Authors: Тарусін, О. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Павлюк, Р. Ю.
Лосєва, С. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Тарусін О. А. Вивчення впливу заморожування на активацію трансформації пектинових речовин ягід обліпихи із зв’язаного стану у вільний та водорозчинну форму. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Лосєва С. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 184-185.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32438
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_184-185.pdf268.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.