Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32419
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Хоменко, А. В. | - |
dc.contributor.author | Попкова, Т. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-18T06:28:12Z | - |
dc.date.available | 2023-05-18T06:28:12Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Попкова Т. М. Характеристика вмісту БАР наноструктурованого пюре з часнику, отриманого за кріогенною технологією. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Хоменко А. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 178. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32419 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Характеристика вмісту БАР наноструктурованого пюре з часнику, отриманого за кріогенною технологією | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_178.pdf | 182.81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.