Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32391
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.advisorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorКись, В. В.-
dc.contributor.authorПогарський, О. С.-
dc.date.accessioned2023-05-17T12:38:52Z-
dc.date.available2023-05-17T12:38:52Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКись В. В., Погарський О. С. Інновації в здоровому харчуванні для підприємств ресторанного бізнесу: кріообробка сировини та молекулярні технології. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 155-156.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32391-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleІнновації в здоровому харчуванні для підприємств ресторанного бізнесу: кріообробка сировини та молекулярні технологіїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_155-156.pdf267.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.