Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32390
Title: | Амінокислотний склад дрібнодисперсного пюре з грибів шампіньйонів |
Authors: | Кись, В. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Павлюк, Р. Ю. Маціпура, Т. С. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Кись В. В. Амінокислотний склад дрібнодисперсного пюре з грибів шампіньйонів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Маціпура Т. С. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 154-155. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32390 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_154-155.pdf | 297.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.