Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32369
Название: Підвищення ефективності доставки продуктів харчування в міському сполученні
Авторы: Лиховоз, Д. М.
Научный руководитель: Горяїнов, О. М.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра транспортних технологій і логістики
Ключевые слова: продукти харчування;міські перевезення;рухомий склад;маршрут;ефект;ефективність;витрати
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Лиховоз Д. М. Підвищення ефективності доставки продуктів харчування в міському сполученні: кваліфікаційна робота магістра: спец. 275 Транспортні технології; наук. кер. О. М. Горяїнов; Харків, 2022. 87 с.
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота магістра складається з чотирьох розділів. Метою кваліфікаційної роботи є зниження витрат при доставці продуктів харчування у міському сполученні за рахунок розробки раціональних розвізних маршрутів. Об'єктом дослідження виступає процес доставки продуктів харчування у міському сполученні. Предмет дослідження є вплив організації розвізних маршрутів на ефективність доставки продуктів харчування. В першому розділі було проведено огляд сучасного стану питання доставки продуктів харчування в міському сполученні. В результаті проведених досліджень визначено, що на сучасному етапі ринкові відносини, які формуються в умовах невизначеності і нестійкості середовища, вимагають високоефективних методів організації перевезень в плані підвищення якості обслуговування замовників. В зв’язку зі збільшенням частки перевезень дрібних партій вантажу, виникли жорсткі умови щодо доставки «точно в термін». Другий розділ направлений на проведення теоретичних досліджень підвищення ефективності доставки продуктів харчування в міському сполученні. В результаті аналізу критеріїв ефективності, які характеризують процес доставки дрібнопартіонних вантажів визначено, що найбільш прийнятним критерієм оцінки підвищення ефективності доставки є загальні витрати на доставку, що найбільш повно характеризують вплив пропонованих рішень. В третьому розділі було сплановано та проведено експериментальні дослідження підвищення ефективності доставки продуктів харчування в міському сполученні. На основі повнофакторного плану експерименту було визначено, що необхідна кількість серій дослідів складає 8 серій. Для цих серій дослідів будо складено план експерименту за двома рівнями варіювання вхідних факторів та за абсолютними значеннями цих факторів. На основі розробленого плану експерименту були розраховані техніко-експлуатаційні та техніко-економічні показники для всіх 10 марок автомобілів-фургонів по 38 розробленим маршрутам. Розділ четвертий направлено на аналіз результатів досліджень. В результаті проведення регресійного аналізу визначено, що всі параметри є значимими, так як довірчий інтервал у всіх коефіцієнтах не містить нуля.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32369
Располагается в коллекциях:275 – " Транспортні технології" (Магістри)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2022_M_414_275-21m-z01_Lykhovoz.pdf
  Restricted Access
7.05 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.