Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32369
Название: | Підвищення ефективності доставки продуктів харчування в міському сполученні |
Авторы: | Лиховоз, Д. М. |
Научный руководитель: | Горяїнов, О. М. |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Державний біотехнологічний університет Кафедра транспортних технологій і логістики |
Ключевые слова: | продукти харчування;міські перевезення;рухомий склад;маршрут;ефект;ефективність;витрати |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Лиховоз Д. М. Підвищення ефективності доставки продуктів харчування в міському сполученні: кваліфікаційна робота магістра: спец. 275 Транспортні технології; наук. кер. О. М. Горяїнов; Харків, 2022. 87 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Кваліфікаційна робота магістра складається з чотирьох розділів. Метою кваліфікаційної роботи є зниження витрат при доставці продуктів харчування у міському сполученні за рахунок розробки раціональних розвізних маршрутів. Об'єктом дослідження виступає процес доставки продуктів харчування у міському сполученні. Предмет дослідження є вплив організації розвізних маршрутів на ефективність доставки продуктів харчування. В першому розділі було проведено огляд сучасного стану питання доставки продуктів харчування в міському сполученні. В результаті проведених досліджень визначено, що на сучасному етапі ринкові відносини, які формуються в умовах невизначеності і нестійкості середовища, вимагають високоефективних методів організації перевезень в плані підвищення якості обслуговування замовників. В зв’язку зі збільшенням частки перевезень дрібних партій вантажу, виникли жорсткі умови щодо доставки «точно в термін». Другий розділ направлений на проведення теоретичних досліджень підвищення ефективності доставки продуктів харчування в міському сполученні. В результаті аналізу критеріїв ефективності, які характеризують процес доставки дрібнопартіонних вантажів визначено, що найбільш прийнятним критерієм оцінки підвищення ефективності доставки є загальні витрати на доставку, що найбільш повно характеризують вплив пропонованих рішень. В третьому розділі було сплановано та проведено експериментальні дослідження підвищення ефективності доставки продуктів харчування в міському сполученні. На основі повнофакторного плану експерименту було визначено, що необхідна кількість серій дослідів складає 8 серій. Для цих серій дослідів будо складено план експерименту за двома рівнями варіювання вхідних факторів та за абсолютними значеннями цих факторів. На основі розробленого плану експерименту були розраховані техніко-експлуатаційні та техніко-економічні показники для всіх 10 марок автомобілів-фургонів по 38 розробленим маршрутам. Розділ четвертий направлено на аналіз результатів досліджень. В результаті проведення регресійного аналізу визначено, що всі параметри є значимими, так як довірчий інтервал у всіх коефіцієнтах не містить нуля. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32369 |
Располагается в коллекциях: | 275 – " Транспортні технології" (Магістри) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2022_M_414_275-21m-z01_Lykhovoz.pdf Restricted Access | 7.05 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.