Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32313
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Юдіна, Т. І. | - |
dc.contributor.author | Погребовська, Т. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-17T08:21:15Z | - |
dc.date.available | 2023-05-17T08:21:15Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Погребовська Т. В. Обґрунтування вибору білково-вуглеводної молочної сировини для молочних коктейлів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Юдіна Т. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 138. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32313 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Обґрунтування вибору білково-вуглеводної молочної сировини для молочних коктейлів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_138.pdf | 127.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.